Sidan med dataspel, guider, recensioner, tutorials samt en och annan walkthrough.

Att spela Hunter i Lord of the Rings Online

Hunter är en grym klass att spela även i Lotro. Utrustad med de vanliga hunter attributen som läderrustning, pilbåge/armborst och fällor så kommer huntern att kännas igen från andra mmo. Skillnaden är att här är huntern en ren nuke klass, inget annat trams och inga pets.

Solo

Huntern är en nuke klass i grupper och som solo klass klarar den sig mycket bra. Fienderna kommer att vara rejält skadade innan de kommer fram till dig och få kan du endera kita lite eller fortsätta göra slut på dem. Upp till 25 rockar man och sen blir det lite segare att spela solo, men fullt görbart.

Ras

Hobbiten har lite överraskande de bästa statsen och traitsen för hunterklassen. Hunters vill dual wielda klubbor för att stunna sina motståndare i melee och hobbiten har en racial bonus för klubbor.

Dessutom är hobbitens svaghet dess might, något som hunters inte behöver så mycket av.

Strid

I strid så är det optimala för huntern att weapon swappa lite. öppna med ett tungt skott från ditt långsamma armborst och byt till pilbågen.

Huntern har några openers, snares och dots som ger en slags poäng samt några finishers som använder upp dessa poäng.

Förhoppningsvis har din fiende lite hp kvar när han kommer fram till dig och börjar slå. Byt inte till melee vapen utan fortsätt med bågen eftersom det är mycket snabbare.

Melee

Skulle fienden behöva lite mer stryk än det jag nämnde ovan så kan du använda en fälla eller använda någon av dina melee snares.

Som jag nämnde tidigare vill huntern dual weilda klubbor eller annat stun vapen för att kunna komma ut i range igen. Dessutom är det bra att välja det snabbaste klubborna du kan hitta, speed 1.9 eller liknande.

Avslutningsvis

Visste du att du kan spela Lord of the Rings i form av en slotmaskin? Ta en casinobonus från Spelautomater.se och testa själv!

© 2007 ComputerGame.se Om Computergame.se Sitemap